Obeta se patent na življenje..

Go down

Obeta se patent na življenje..

Objavlja  Rush on Čet Maj 06, 2010 8:30 pm

Monsanto je vložil patentni zahtevek na prašiča v 160 državah sveta. Prašiči bodo intelektualna lastnina tega podjetja. Če ne verjamete si lahko ogledate naslednji film, dokler si ga še lahko. Namreč, Monsanto že grozi s tožbami zaradi predvajanja.

Za ogled posnetka obiščite: http://www.skrivnosti-sveta.com/neverjetno-a-resnicno-obeta-se-patent-na-zivljenje/

V primeru, da bo Monsantu uspelo uveljaviti patent, bo posledica ta, da vsakič, ko se bodo prašiči kjerkoli na svetu razmnoževali umetno ali naravno, bo moral kmet plačati Monsantu licenco, sicer ga bodo tožili za kršenje patentnih pravic.

Seveda se ne bo končalo s prašiči, saj bodo zagotovo sledile bodo še druge domače živali.

Semena so bila nekoč “večna”. Po žetvi so jih ljudje shranili za prihodnjo setev. Zdaj pa je velika biokemična industrija naredila semena neplodna. Vzkalijo samo enkrat, in to je to. Za setev naslednje leto jih je treba kupiti znova.

Pred 25 leti je bilo na vsem svetu še najmanj 7.000 pridelovalcev semen in nobeno od njih ni nadzorovalo več kot 1 odstotek globalnega trga. Danes, po poplavi prevzemov, pa 10 mednarodnih biokemičnih multinacionalk, med njimi predvsem Monsanto, DuPont-Pioneer, Syngenta, Bayer Cropsciencie, BASF, in Dow Agrosciences obvladuje več kot 50 odstotkov svetovnega trga s semeni.

Seveda pa zamolčijo, da imajo genetsko spremenjene rastline do 10% manjši pridelek.

Namen uvajanja genetsko spremenjenih rastlin je totalno obvladovanje svetovne hrane in s tem pravice do življenja.

Poleg tega pa je zadosti ena sama genetska napaka in katastrofa je tu. Kot vemo se napake v tehnologijah ves čas dogajajo, tako da bo ogrožena prehrana vsega sveta.

Rush
Admin

Število prispevkov : 50
Join date : 14/01/2009
Age : 29

Poglej uporabnikov profil http://paranormal-phenomena.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu