ASTRALNA PROJEKCIJA

Go down

ASTRALNA PROJEKCIJA

Objavlja  bosco on Čet Jan 15, 2009 2:48 pm

O astralni projekciji govorimo takrat, ko je astralno telo projecirano v astralno dimenzijo. Samo astralno telo lahko v grobem opišemo, kot dvojnik fizičnega telesa, le da vibrira na višji - čustveni ravni. Do astralne projekcije lahko pride spontano npr. med spanjem, ali pa namerno, z uporabo določenih tehnik, ali pa z zaužitjem halucinogenih snovi.*( v astralni svetnaj bi tudi oddšli ko bomo umrli,in tam se nakatiri ostanejo zelo dolgo,ker se pripravljajo za reinkernacijo ali pa za v višje astralne ravni )

Sestavljena je iz astralne snovi, ki je izjemno občutljiva na vsako našo misel. Lahko jo preoblikujemo v kakršnekoli oblike ali forme in ustvarjamo neverjetne kreacije. Tu bodo dobile obliko tudi vse naše želje in strahovi in če na to nismo pripravljeni lahko doživimo tudi neprijetne izkušnje.( v grobem rečeno tukaj se vaska vaša misel uresniči ker je astral veliko bolj občutljiv od naše zemeljske ravni vendar tudi tukaj imajo misli svojo težo zato pazite kaj si želite!)

V astralnem svetu se lahko srečamo tudi s pokojnimi ljudmi, z bitji drugih dimenzij ali pa celo s kolegi, s katerim skupaj izvedemo astralno projekcijo. Čas teče tu počasneje, tako da smo na astralu lahko eno uro, ko bo v fizičnem svetu minilo šele nekaj minut. Skratka fantastičen svet ,katerega včasih spontanodoživimo skozi naše sanje in se ga le bežno spominjamo, ko se po občutku letenja in padca z višine zbudimo v postelji.

No meni se to še ni zgodilo vendar sem doživel nekaj podobnega to pa so LUCIDNE SANJE vendar zato bo potrebno odpreti novo temo Basketball
bosco
bosco

Število prispevkov : 7
Join date : 15/01/2009
Age : 29
Kraj : žiri

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ASTRALNA PROJEKCIJA

Objavlja  bosco on Čet Jan 15, 2009 2:59 pm

No še malo res na kratko o astralnih ravnh

Obstaja kar nekaj astralov/dimenzij ali kakor jih imenujete med seboj se razlikujejo po različnjih vibracijah bolj fina in hitrejša je vibracija višji astral je.

Ravni so med seboj prežete, vendar pa dosežemo tisto, na katero se »uglasimo«. Tekom našega zemeljskega življenja določamo našo vibracijsko raven z našimi mislimi, vedenjem, duhovnim razumevanjem. Strah , zamere, jeza, kot tudi različne pripadnosti (verske, politične...) npr. povzročajo nizke vibracije, medtem ko z ljubezenijo dosegamo zelo visoke vibracije.* ( zato pazite kaj počnete )

NIŽJI ASTRALNI SVET je svet teme, žalosti, strahu. Ta temačen svet spominja na krščanski pekel in tukaj se po smrti znajdejo nekateri ljudje z zelo nizko vibracijsko ravnjo. So v stanju popolne zmedenosti in tukaj se lahko zadržujejo več zemeljskih let, ne da bi se sploh zavedali, da so umrli.( in naj še pripomnim da v to stanje smo se pripeljali sami s svojimi dejanji in svojimi mislimi ) v tem astralu smo ponavadi ujetniki svojih grdih dejanj... npr...če si alkoholik se boš v tem astralu zavedal svoje nićvrednosti svojega preteklega živlenja vendar boš še kar pil in brez utehe ki bi jo dobil na zemlji

SREDNJI ASTRALNI SVET je prijetna sfera, v kateri se po smrti na fizičnem nivoju znajde večina ljudi. To je tudi svet, v katerega se podajamo tekom spanja in kjer se odvijajo naše sanje. Svet je podoben fizični realnosti, le da je veliko bolj sijajen, s čudovitimi pokrajinami s prekrasnimi cvetlicami, rekami , travniki , vse pa žari v zelo intenzivnih barvah.

VIŠJI ASTRALNI SVET je čudovito področje, ki ga lahko enačimo s krščanskimi nebesi in ga je že skoraj nemogoče opisati z besedami.vem da bi ta tema bolj spadala pod posmrtno živlenje ampak malo osnove morate imeti za lažje razumevanje
bosco
bosco

Število prispevkov : 7
Join date : 15/01/2009
Age : 29
Kraj : žiri

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu