Prekrita prosta energija?

Go down

Prekrita prosta energija?

Objavlja  Rush on Čet Maj 06, 2010 8:01 pm

Nadaljujmo našo zgodbo o naftnem lobiju in prepovedani uporabi proste energije v javno dobro še na nekoliko drugačnem nivoju – z novimi informacijami, ki bodo marsikomu dale misliti.

Zopet se bomo vrnili k našemu staremu znancu Nikoli Tesli, ki je bil svojčas veliko pred sodobnim časom. Njegove iznajdbe bi zelo zmanjšale onesnaženost narave, kot tudi našega urbanega bivalnega okolja. Vendar le ni vse tako lepo – marsikatero Teslovo iznajdbo je vojska zlorabila v vojaške namene, a o tem več v nadaljevanju.

Začnimo na začetku … Leta 1884 se je Nikola Tesla zaposlil pri Edisonu, a sta se zaradi drugačnih pogledov na pridobivanje električne energije njuni poti kmalu razšli. Tako se je Tesla odločil, da bo delal pri Edisonovem tekmecu, Westinghausu, katerega je financiral bankir J. P. Morgan. V tistem času je Tesla začel razumeti energetsko polje, ki obkroža zemljo in izpolnjuje vesolje, ter izkoriščati njegovo brezplačno energijo. Istočasno je uporabil energetsko polje etra za različne oblike komuniciranja in prenašanja energije.

Energetski viri npr. nafta, premog in voda bi tako postali odveč, enako pa bi se zgodilo tudi z visoko napetostnimi vodi. Ladje, avtomobili, letala, tovarne in hiše bi si lahko dovajale energijo neposredno iz energetskega polja etra. Do konca leta 1898 se je Tesla že zelo približal tehnični rešitvi za pridobivanje energije iz etra. Danes je ta energija znana tudi kot »tahionska energija« oz. »gravitacijska energija«.

Mogočni bankir J. P. Morgan je zelo dobro razumel, kaj to odkritje pomeni, saj nadzor z elektriko, nafto, bencinom, premogom itd. ne bi bil več zagotovljen. Nikoli Tesli je zato predlagal, da naj z delom prekine, svoj znanstveni center pa uniči. Vendar pa Tesla ni odnehal in je tako do svoje »naravne« smrti 7. januarja 1943 izumil vrtoglavo število iznajdb, nekatere revolucionarne in nekatere, o posledicah katerih danes lahko zgolj ugibamo.

Njegove iznajdbe bi zemljo dobesedno spremenile v raj, toda to ni tisto, kar bi si želeli tisti, ki nadzorujejo celotno politično – finančno – vojaško mašinerijo. Ljudem je namreč najlaže vladati, če imaš nadzor nad poglavitnimi viri energije in hrane.

V zvezi z Teslovimi izumi velja posebej omeniti stroj, ki lahko zbira energijo z etra in jo transformira v uporabno energijo ter »prevodnik trdih stanj«, ki je poganjal poseben električni motor, nameščen v luksuzni limuzini in omogočal zmogljivosti podobne bencinskemu motorju. Avto so testirali teden dni pri hitrosti 130 km/h. »Pomanjkljivost« tega izuma je bila le v tem, da je bila cena bencina – NIČ!

Velja tudi omeniti, da je ta naprava v velikosti vinske steklenice proizvedla dovolj energije za celotno gospodinjstvo! Teslovi izumi so še bolj osupljivi – uspelo mu je povzročiti umetne potrese z vibracijo, ki jo je povzročil v tahionskem polju, ki se je potem prenesla na materijo. Uspelo mu je celo izzvati potres v bloku v New Yorku (Če smo malo zlovešči – Je Tsunami, ki je bil pred novim letom res zgolj igra narave?)

Tesla je imel patent za daljinsko vodenje vozil (1898), razvil pa je tudi brezzični prenos energije. Njegov je bil tudi izum stoječih valov, kar nas privede do ELF (izjemno nizkih frekvenc), kar je vse dalo temelje posebnemu orožju, ki temlji na nizkih frekvencah.

Če je tahionsko polje podvrženo ELF valu in potem usmerjeno v človeško bitje, se prekine delovanje električnih funkcij v možganih, kar povzroči motnje budne zavesti. Na nevrološke in psihološke funkcije se vpliva z zmanjšanjem mentalnih funkcij in oseba postane bolj dovzetna za sugestije (oseba stori, kar želimo mi).

S tako imenovano psihotroniko, s Teslinimi orožji, ki jih je relativno lahko izdelati, je mogoče vplivati na budno zavest vojakov in tako onemogočiti njihovo voljo do napada. Ni daleč nazaj, ko smo v medijih zasledilii, da je v zalivski vojni na tisoče iraških vojakov, ki so kapitulirali, prišlo iz svojih jarkov in so se predajali celo novinarjem. Zakaj? Odgovor je v psihotroničnih orožjih, o katerih pa javnost ni široko obveščena.

Tako, kot je mogoče zmanjšati agresivnost, je mogoče tudi povzročati centre agresije, iz katerih se lahko razvijejo državljanske vojne, nemiri, množični samomori, sovraštvo …

Vir: http://www.skrivnosti-sveta.com/od-proste-energije-do-biopsiholoske-vojne/

Rush
Admin

Število prispevkov : 50
Join date : 14/01/2009
Age : 29

Poglej uporabnikov profil http://paranormal-phenomena.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu