Čudne stvari...? :S

Go down

Čudne stvari...? :S

Objavlja  Kaya on Pon Jan 03, 2011 9:28 pm

Hej! Že od majhnih nog se mi dogajajo čudne stvari. Kot otrok sem s starši živela v stari hiši, kjer je zmeraj pokal les in kurjava je bila zeelooo glasna. Vse te zvoke sem poznala. Ampak nekaterih zvokov pa si nikdar nisem znala razložiti. Tudi ne dotikov na svojem telesu ( nekakšen pritisk na licu ), pojav pred posteljo ( visok suh moški ) in čudnih pogovorov iz spodnje etaže, ko sem bila sama doma. Že takrat sem tudi zaznavala čudne občutke, kot, da me nekdo opazuje... To vse sem takrat zatrla vase s prepričanji, da nekaj takšnega ne obstaja. In naprej sem živela normalno, kot vsi ostali Smile Čez nekaj časa sta se starša ločila in z mamo sva se preselili v drugo hišo, ki je prav tako stara (v njej naj bi umrl en star gospod, po poklicu čevljar ). Prvo leto je bilo vse ok, dokler se spet niso pričele dogajati čudne stvari. Ropot iz kleti, odpiranje in zapiranje vrat na harmoniko ( kar po mojem mnenju ne more povzročiti noben veter ). Nekega večera sva s fantom sedela v kuhinji in imela kuhinjska vrata zaprta ( vrata imajo prosojno steklo ). Na steni pred vrati na hodniku je pa veliko ogledalo. Kar naenkrat se je neka ogromna črna senca zaletela v ogledalo, nato pa odšla v smeri kleti. Bila sva vsa iz sebe in odhitela v zgornjo etažo k moji mami v spalnico. Ko sva se pomirila, sva odšla v mojo sobo, v upanju, da bova mirno zaspala. Nato pa je trikrat močno zružilo po vratih! Moja mama sicer trdi, da je bila ona, ko je odšla v kopalnico, ampak ji ne verjamem, ker mi ne bi hotela zadajati straha (mislim, da me je želela le pomiriti). Tudi moja mama ima ogromno izkušenj s takšnimi stvarmi, ampak ona se tega ne boji. Jaz pa lahko umrem od straha, samo ob misli na to. Nekaj časa po tem je mama naredila nek urok nad hišo in stvari so se dokaj umirile. Pred letom dni sem se preselila v svoje stanovanje. Vse je bilo super in prav, dokler stavi spet niso začele spuščati čudnih glasov... Kot, da bi nekdo vdaril po pultu, šumijo vrečke v sosednji sobi, ki jih NI, v omari imam pasjo žogico z zvončkom, katera je začela sama od sebe cingljati, kozarci, ki se nikdar ne stikajo drug z drugim, so zacingljali, šal se je premaknil pri vseh zaprtih oknih in vratih, slišim korake v svoji spalnici in prav včeraj je nekaj močno zaružilo po oknu. Mamina prijateljica mi je dala nasvet,, kako se tega znebiti. Dala mi je grobo mleto sol, katero sem morala posuti v vse vogale stanovanja, okenske police in pred vhodna vrata. Dala mi je že posušen žajbelj, ki sem ga morala skuriti in njegov dim razdimiti po celem stanovanju. Strah me je, da sem ga samo razjezila, ker je prav včeraj, ko sem to storila, tako zelo močno vdarilo po oknu in prav včeraj sem slišala korake v sobi, katerih do zdaj nisem.
Zelo vesela bi bila, če bi mi lahko pomagali...

LP, Kaya

Kaya

Število prispevkov : 2
Join date : 03/01/2011

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Čudne stvari...? :S

Objavlja  Rush on Tor Jan 04, 2011 2:31 pm

Zdravo in dobrodošla na forumu!

Vidim, da imaš precej pestro zgodovino "izkušenj", ampak prav zaradi tega mi je vse skupaj čudno, če je zgodba resnična, saj te pojavi le niso tako pogosti oz. so kar redki. Glede na to, da si menjala 3 stanovanja in v vseh se ti dogajajo takšne stvari, sem najprej pomislil, da si mogoče "haunted" TI in ne hiša. Se podobne stvari dogajajo tudi drugje? Se to dogaja predvsem ko si sama ali ko vas je več? Je tudi tvoj fant v tistem primeru videl tisto stvar v ogledalu?
Druga stvar, na katero sem pomislil je, da mogoče bolje zaznavaš te stvari kot večina.

Več kasneje..

Lep pozdrav,
Matevž


Rush
Admin

Število prispevkov : 50
Join date : 14/01/2009
Age : 29

Poglej uporabnikov profil http://paranormal-phenomena.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Čudne stvari...? :S

Objavlja  Kaya on Tor Jan 04, 2011 3:16 pm

Stvari se mi večinoma dogajajo, ko sem sama. Ampak, ko sem živela pri mami, se je to dogajalo tudi njej in tudi eni prijateljici, ki je redno prihajala k meni. En večer je bila ta prijateljica popolnoma sama pri meni, ker je čuvala mamine kužke. Ko je šla na wc, ji je največja psička sledila. Do wcja moreš mimo kuhinje, od katere so takrat bila vrata zaprta. Ko je prišla iz wcja je psička bila zaprta v kuhinji...

Tisto senco v ogledalu sva videla oba s fantom in oba sva videla enako in slišala enak zvok.

Tudi sama sem razmišljala o tem, da sem res jaz "hunted". Ko je v mamini hiši šlo vse že predaleč, je mama odšla do neke ženske, ki ji je povedala, da je njena bivša svakinja nad njo poslala črno magijo. Mogoče se je vse to preneslo name? Ali pa je morda izvir mojih dogajanj nekje drugje..?

Morda imam res neko sposobnost zaznavat te stvari. Imam tudi zelo dobro intuicijo. Morda sem to podedovala po mami. Ona je videla umreti svojega strica v svoji glavi ( in točno tako je umrl ) .

Bi bilo dobro, da se tega znebim? Ali da probam komunicirati? Čeprav se tega izredno bojim... :S

Kaya

Število prispevkov : 2
Join date : 03/01/2011

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Čudne stvari...? :S

Objavlja  Rush on Tor Jan 04, 2011 3:37 pm

Poglej pod nova sporočila..

Rush
Admin

Število prispevkov : 50
Join date : 14/01/2009
Age : 29

Poglej uporabnikov profil http://paranormal-phenomena.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Čudne stvari...? :S

Objavlja  Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu