Vas zanima paranormalno in kar je v zvezi s tem? Potem ste na pravem mestu.
3 posters
Stran 1 od 1
Vas zanima paranormalno in kar je v zvezi s tem? Potem ste na pravem mestu.
Že zelo dolgo se zanimam za paranormalno, kar me je tudi vodilo do preiskave teh stvari s pomočjo diktafonov, kamer in ostalih pripomočkov. Imel sem nekaj prijateljev ki so bili zainteresirani v to, vendar pa je bilo idej kje preiskovati premalo in s časom smo prenehali(Zaradi različnih dejavnikov kot so preselitve prijateljev in različni interesi). Tu je nastal problem ker je to ekipno delo in sam nisem mogel nadaljevati..
Zanima me če je kdo, ki ga te stvari zelo zanimajo in ima približno tak pogled na to kot jaz, kar pomeni da preiskuje zgolj z znanstvenega pogleda, če se zgodi karkoli nenavadnega se stvar najprej preišče po logičnih razlagah kako bi do določene stvari prišlo(Recimo slišiš nenavaden ropot, korake..Najprej poiščeš izvor zvoka, kaj bi lahko to povzročilo). Pri tem delu ima velik pomen tudi psihologija saj lahko zvok možgani predelajo in ti dajo vtis da je nekaj kot naprimer koraki, ker ti je ta zvok znan, potem pa ugotoviš da je le ropot, ki je nastal zaradi vetra in je premikal neko stvar v taktku kot bi bili koraki.
Šele ko ne najdeš nobene logične razlagi lahko označis stvar za "mogoče" paranormalno.
Zaenkrat bolj v detajle nebi šel, če pa koga zanima naj pa kontaktira!
LP, Rush.
Zanima me če je kdo, ki ga te stvari zelo zanimajo in ima približno tak pogled na to kot jaz, kar pomeni da preiskuje zgolj z znanstvenega pogleda, če se zgodi karkoli nenavadnega se stvar najprej preišče po logičnih razlagah kako bi do določene stvari prišlo(Recimo slišiš nenavaden ropot, korake..Najprej poiščeš izvor zvoka, kaj bi lahko to povzročilo). Pri tem delu ima velik pomen tudi psihologija saj lahko zvok možgani predelajo in ti dajo vtis da je nekaj kot naprimer koraki, ker ti je ta zvok znan, potem pa ugotoviš da je le ropot, ki je nastal zaradi vetra in je premikal neko stvar v taktku kot bi bili koraki.
Šele ko ne najdeš nobene logične razlagi lahko označis stvar za "mogoče" paranormalno.
Zaenkrat bolj v detajle nebi šel, če pa koga zanima naj pa kontaktira!
LP, Rush.
Nazadnje urejal/a Rush Tor Nov 02, 2010 3:44 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Re: Vas zanima paranormalno in kar je v zvezi s tem? Potem ste na pravem mestu.
mene zelo zanimajo take stvari kot so duhovi. edini problem je da nimam nikakršnih izkušenj z njimi( ne da bi se zavedala) in ničesar ne vem o njih. vse kar vem je tisto kar jaz mislim da je tako. sovražim take stvari kot so članki v revijah in podobno. raje bi to sama doživela in se iz tega kaj naučila.
Death.memory- Število prispevkov : 3
Živjo,
Najprej bom rekel da pravilno razmišljaš
Tudi jaz sem se lotil preiskovanja tega prav s tem razlogom, da lahko do odgovorov pridem po svojih izkušnjah in ne izkušnjah drugih, njihovih zgodbicah ali celo blodnjah, ki bi jih zamenjali za to temo. Kar se tiče interneta, bi jaz rekel da je resnih dokazov manj kot 5%, saj se ljudje delajo norca, jim je dolgčas ipd.. Da ne govorim o TV oddajah..tam je vsekakor na prvem mestu denar in pa gledanost in kaj veš kje resnica.
S kje pa si? Kako zelo te zanima? Res želiš sama priti do odgovorov ali bi se premislila ce bi do tega prišlo?
LP,
Matevž
Najprej bom rekel da pravilno razmišljaš
Tudi jaz sem se lotil preiskovanja tega prav s tem razlogom, da lahko do odgovorov pridem po svojih izkušnjah in ne izkušnjah drugih, njihovih zgodbicah ali celo blodnjah, ki bi jih zamenjali za to temo. Kar se tiče interneta, bi jaz rekel da je resnih dokazov manj kot 5%, saj se ljudje delajo norca, jim je dolgčas ipd.. Da ne govorim o TV oddajah..tam je vsekakor na prvem mestu denar in pa gledanost in kaj veš kje resnica.
S kje pa si? Kako zelo te zanima? Res želiš sama priti do odgovorov ali bi se premislila ce bi do tega prišlo?
LP,
Matevž
sm z Jesenic, če veš kje sploh je to. me zeloooo zanima in to že kar dolgo časa in nikoli si ne bom premislila.
Katarina
Katarina
Seveda vem kje so jesenice, skoraj sosedje .
Pa si se ze kdaj sla kej okol tega? Poznas koga, ki je mel kaj s tem?
LP
Pa si se ze kdaj sla kej okol tega? Poznas koga, ki je mel kaj s tem?
LP
ne, nisem. glih to je problem. nimam nikarkšnih izkušenj in nikogar ne poznam, da bi že kdaj klical duhove.
Pozdravljen
Tudi mene zelo zanima vse, kar je v zvezi s paranormalnim. Imam izkušnje in sicer s klicanjem duhov preko ouiji plošče že pred 30 leti. Takrat sem se zadevi smejala, ko sem najprej samo gledala. KO pa sem poskusila sama oziroma skupaj s prijateljico, pa se je stvar zapletla - postalo je resnično. Kozarec se je res premikal in odgovarjal. Kakšne negativne izkušnje s tem nisem imela, kakor to pravijo drugi. Sedaj po toliko letih se je začelo dogajati.
LP
Tudi mene zelo zanima vse, kar je v zvezi s paranormalnim. Imam izkušnje in sicer s klicanjem duhov preko ouiji plošče že pred 30 leti. Takrat sem se zadevi smejala, ko sem najprej samo gledala. KO pa sem poskusila sama oziroma skupaj s prijateljico, pa se je stvar zapletla - postalo je resnično. Kozarec se je res premikal in odgovarjal. Kakšne negativne izkušnje s tem nisem imela, kakor to pravijo drugi. Sedaj po toliko letih se je začelo dogajati.
LP
Lucy14- Število prispevkov : 2
pozabila sem napisati, da sem nova članica in upam, da se mi bo kdo pridružil
LP
LP
Lucy14- Število prispevkov : 2
Stran 1 od 1